Artist, Didi Kempot

Lirik Chord: Didi Kempot – Jambu Alas

C Em F Em

C Em F Em

F Em F Em
(*)

C G G#m Em

Kelingan manis eseme trus kelingan ramah gemuyune

G G F Em F Em F Em

Tresna lan kasih, kasih sayange karep atiku klakon dadi bojone

(**)

C G Em

Sayange wes duwe bojo nanging aku aku wes kadung tresna

G F Em E G Em

Nelangsa rasa ning ati yen aku ra klaku melu nduweni

Reff :

C Em

Jambu alas kulite ijo sing di gagas wes duwe bojo

C Em

Ada gula ada semut durung randa aja direbut

E C G

Sumpah ning batin yen kula tidak dikawain

F Em E C Em

Tekating ati ora bakal luru ganti

C E G

Sumpah wes janji bareng sehidup semati

F G#m Em

Seneng lan sedih bareng – bareng di lakoni

C G

Jambu alas nduk manis rasane

F E Em

Snajan tilas tak enteni randa ne

Baleni saka (*), Reff

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: